Logistiek Breda

Logistiek op maat

Heeft u een bedrijf in omgeving Breda en wilt u uw logistiek laten verzorgen door een specialist? Kies dan voor IBT-Groep. Wij hebben al jaren ervaring en weten u zo te helpen waar nodig. Wij weten uw logistiek proces zo te optimaliseren zodat u hier het beste uit kunt te halen. Samen zorgen we voor hét beste logistiek proces voor uw bedrijf.

Uw logistiek, onze zorg

Als logistiek dienstverlener zorgen wij voor het complete logistieke proces. Denk hierbij niet alleen aan het organiseren, het plannen en het besturen van de goederenstroom. Denk ook aan de kleine dingen; kwaliteitscontroles, invoerrechten en uitvoerbeperkingen. Wij zorgen ervoor dat uw producten niet alleen zo snel, maar ook zo goedkoop mogelijk bij de klant terecht komen. Daarnaast verzorgen wij graag uw winkelinrichting en voorraadtelling. Kortom, IBT-Groep helpt u waar u het nodig heeft.

Waarom uw winkel laten herinrichten?

Het is verstandig om eens in de zoveel tijd uw winkelinrichting aan te passen. Niet alleen omdat de markt (en vooral de klanten) continue verandert, maar ook omdat het direct zorgt voor een grotere omzet. Wanneer u de juiste producten op de juiste plaats zet, zult u merken dat uw klanten een product sneller kopen dan wanneer deze ergens anders te vinden is. Kortom, een goede winkelinrichting zorgt direct voor een hogere omzet.

Waarom uw logistiek laten verzorgen door een specialist?

Een logistiek specialist kent het veld als geen ander. Door een expertise in te schakelen bespaart u niet alleen een hoop geld, maar ook tijd. Een specialist binnen de logistieke dienstverlening houdt zich dagelijks bezig met de goederenstroom van bedrijven, maar ook met de winkelinrichting, voorraadtelling, etc. IBT-Groep verzorgd al ruim 35 jaar de logistiek van vele bedrijven. Met deze ervaring helpen wij u graag. IBT-Groep staat voor u klaar, u hoeft alleen maar voor ons te kiezen.

Waarom kiezen voor IBT-groep?

Zoekt u een logistiek dienstverlener in Breda en omstreken? Wij zijn al meer dan 35 jaar actief binnen het Nederlandse en Belgische retaillandschap. Hierdoor hebben wij een brede ervaring en werken wij efficiënt en snel. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken om het logistiek proces. De kwaliteit die wij leveren zorgt ervoor dat u uw kwaliteit kunt leveren.
Heeft u verder nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

“Uw voorraad, onze zorg.”