Montage

Montage in de breedste zin van het woord

Bent u op zoek naar ondersteuning bij de montage van zonnepanelen? Of heeft u hulp nodig bij het monteren van LED-panelen/verlichting? Dan helpt IBT-Groep u graag. Naast het monteren van zonnepanelen en LED-verlichting, plaatsen wij ook voor een partner smart-lockers op diverse locaties. Daarnaast helpen wij u ook graag bij het inrichten van verschillende (grote) projecten. Denk bijvoorbeeld aan kantoren of vakantie- bungalowparken.

Wat monteren wij?

 • Zonnepanelen
 • LED-panelen
 • Verlichting
 • Lockers
 • Inrichtingen
 • En meer…

Montage met ervaring

Met jaren ervaring zorgt IBT-Groep ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Ons handig personeel heeft een VCA-certificering en een opleiding basis Elektrotechniek. Zij zijn in staat om grote projecten zelfstandig uit te voeren. Valt er iets te monteren? IBT-Groep helpt u graag!

Wat kunnen wij monteren?

Zonnepanelen

Zonnepanelen worden steeds populairder. Echter is het niet altijd even makkelijk om deze te plaatsen. Er is namelijk veel meer te doen dan enkel het leggen van de zonnepanelen. Hier is specifieke vakkennis voor nodig. Onze mensen hebben ervaring met het plaatsen van zonnepanelen op zowel platte als schuine daken. Zij doen dit vakkundig, netjes en bovenal veilig met oog voor de omgeving. Wanneer u mensen zoekt om u te helpen / ondersteunen bij een (groot) project, dan hebben wij bij IBT-Groep de juiste mensen voor de klus!

LED-panelen & Verlichting

Voor veel bedrijven heeft IBT-Groep alle LED-panelen/verlichting in de winkels opgehangen. Zo zorgen wij ervoor dat u hier geen omkijken naar heeft en u zich kan focussen op uw eigen business. IBT-Groep zorgt er graag voor dat uw winkel vakkundig snel, veilig en mooi is verlicht.

LED-panelen

LED Panelen zijn armaturen. Een armatuur is een draagconstructie welke lampen houdt. De LED-panelen worden gebruikt in kantoorruimtes, vergaderruimtes, klaslokalen en dergelijke. Zo’n LED paneel vervangt de 1-op-1 conventionele TL armaturen. Dit is beter voor zowel het milieu als uw portemonnee. De meeste LED-panelen kunnen overal gemonteerd worden.
Wilt u nieuwe verlichting of LED-panelen laten monteren? Neem contact met ons op en we helpen u graag!

Smart-lockers

Naast het monteren van Zonne- en LED-panelen, monteren wij voor een partner smart-lockers door geheel Nederland. Wij zorgen ervoor dat de lockers vakkundig worden geïnstalleerd en gaan niet weg voordat álles werkt en uitgebreid is getest! Hierbij zijn onze mensen een verlengstuk van onze partner. Dit zowel in vakkennis als in uitstraling. Hierdoor is onze partner in staat om zich te focussen op de groei van de business, waarbij de mensen van IBT-Groep zorgen voor de uitvoering. Samen realiseren we tevreden klanten! De mensen van IBT-Groep zorgen ervoor.

Inrichting

Wij monteren de gehele inrichting van uw winkel, vakantie- bungalowpark, tot aan de inrichting van een kantoor of appartementen complex. U zorgt voor de inrichting, het ontwerp en de inboedel, wij doen de rest! Wij zorgen er graag voor dat u verder geen handen uit de mouw hoeft te steken. Nieuwsgierig of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem eens contact op!

“De specialist in montage.”

IBT monteert uw wensen

Al met al maakt het voor IBT niet uit wat u voor ogen heeft. Of het nu gaat om zonnepanelen of verlichting, lockers of uw inrichting. De omvang van het project maakt niets uit. IBT monteert AL uw wensen. Wilt u meer weten? Stel uw vraag hier.

 • Marcel
  Marcel General Manager  “IBT monteert AL uw wensen.”