Logistiek Supervisor huren

Wilt u een logistiek supervisor huren? Of wilt u enkel wat meer weten over wat een logistiek supervisor voor u kan betekenen? IBT-Groep heeft jaren ervaring en kan u haarfijn vertellen wat wij doen en wat u aan ons heeft. Wij helpen u graag!

Heeft u de resources maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Onze logistiek supervisor zorgt ervoor dat alles opgezet en geregeld wordt. Samen met uw team zorgt hij voor een complete en professionele inventarisatie. En dat voor slechts €39,95 per uur!

Voordelen huren logistiek supervisor:

 • Een expert in huis, iemand die de logistiek van binnen en van buiten kent.
 • U hoeft geen extra kosten te draaien voor meer werknemers, de supervisor stuurt uw medewerkers aan.
 • Uw logistiek wordt snel en efficiënt op orde gebracht.

Wat is een logistiek supervisor

Een logistiek supervisor is verantwoordelijk voor het coördineren en sturen van alle werkzaamheden die plaatsvinden in een magazijn of distributiecentrum. Dit doet hij/zij niet enkel vanuit het kantoor, een logistiek supervisor is namelijk direct betrokken in het proces en bevindt zich dus ook veel in het magazijn. Sterker nog het gehele logistieke proces in het magazijn wordt door de logistiek supervisor bewaakt. Hierom is het superbelangrijk dat de hij/zij zo’n breed mogelijk overzicht houdt. Daarnaast heeft de logistiek supervisor een managementrol en behoort leidinggeven tot het takenpakket.

Welke taken neemt een logistiek supervisor op zich?

 • Beheren van voorraden
 • Maken van planningen
 • Begeleiden van werkzaamheden
 • Afhandelen van klachten
 • Leiding geven aan afdelingsmedewerkers
 • Onderhouden van contact met leveranciers
 • Maken van verbeterplannen

 

“Uw voorraad, onze zorg.”

Waarom wil je een logistieke supervisor huren?

Een hoop logistieke taken zijn verplicht of simpelweg lastig. Niet iedereen heeft de juiste skillset, toch kan het zijn dat jouw bedrijf al een hoop medewerkers in huis heeft die een aantal van deze taken kunnen uitvoeren, zij hebben vaak enkel sturing nodig. Hier komt de logistiek dienstverlener bij kijken. De logistiek dienstverlener is met uitstek expert in het (her)organiseren van het logistiek proces en zorgt er dus voor dat iedereen gemakkelijk aan de slag kan.

Het huren van een logistiek supervisor bespaart dus veel geld en zorgt voor een optimaal logistiek proces.

Inventarisatiebureau Tilburg is de specialist op het gebied van het tellen en inventariseren van voorraden.”

“Wij inventariseren de voorraad voor internationale ketens maar ook voor de lokale ondernemer om de hoek.”

Huur een supervisor bij IBT!

IBT-groep is al ruim 35 jaar actief als een effectieve tool binnen het logistiek proces. Als ervaren inventarisatiebureau bieden wij jou de tools die jij nodig hebt om jouw logistiek proces te optimaliseren. Wanneer je een logistiek supervisor huurt bij IBT-groep ben je verzekerd van succes.

Beschikbaarheid opvragen

Wilt u een supervisor huren of heeft u een andere vraag? Vul dan het contactformulier in of bel ons voor direct contact. Wij helpen u graag verder.

 • Marcel
  Marcel General Manager

  “De specialist in voorraad inventarisatie.”