winkelinrichter

Bent u op zoek naar een goede winkelinrichter?

Een goede winkelinrichter is niet altijd even makkelijk te vinden, hierom zorgen wij dat onze winkelinrichters uit het juiste hout zijn gesneden. Wilt u het meeste uit u winkel halen? Kies dan voor een winkelinrichter van IBT-Groep. Met ruim 35 jaar ervaring verzorgen wij logistiek, inventarisatie en (her)inrichtingen van winkels en andere bedrijven. Van top tot teen. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Volledig vrijblijvend.

Voordelen van een goede winkelinrichting

  • Hogere omzet
  • Overzicht
  • U begeleid uw klanten op passieve wijze door uw winkel
  • Krijgt meer werk verzet
  • Klanten maken kennis met nieuwe producten

Wat doet een goede winkelinrichter?

Een winkelinrichter, ook wel bekend als spacemanager, verzorgt de complete inrichting van de winkel. Hierbij gaat het om veel meer dan enkel het uiterlijk. Denk aan zaken zoals kassalocaties, looproutes, vluchtroutes, de locatie en invulling van het magazijn en ga zo maar door. Een winkelinrichter is verantwoordelijk voor alle ins en outs van de winkel.

“Een specialist winkelinrichter zorgt voor een hogere omzet.”

Waarom kiezen voor een specialist winkelinrichter?

Je kunt een winkelinrichting in principe zien als een soort balans tussen allerlei factoren. Door uw winkel in te laten richten door een specialist weet u zeker dat deze factoren op de juiste manier op elkaar afgestemd worden. De factoren zijn niet alleen uniek per winkel, maar ook sterk afhankelijk van uw eisen / wensen. Onze specialisten weten precies hoe deze vertaald moeten worden naar de juiste winkelinrichting. Zo heeft u een winkel die én bij uw bedrijf past én efficiënt in elkaar zit. Ideaal.

Voordelen inzetten specialist winkelinrichter

  • U houdt tijd over
  • Snel en effectief geregeld
  • Een winkelinrichting die bij uw bedrijf past
  • Een winkelinrichting die werkt

Waarom kiezen voor IBT-Groep

Al meer dan 35 jaar zijn wij actief binnen het Nederlandse en Belgische retaillandschap. Hierdoor hebben wij een brede ervaring en werken wij efficiënt en snel. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk tijd verliest wanneer uw winkel opnieuw wordt ingedeeld. Daarnaast zorgen wij voor een accurate voorraadtelling en sterke schappenplannen.

Wilt u uw winkel laten inrichten? Of heeft u verder nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

“Een goede winkelinrichter ontneemt al je zorgen.”