Skip to main content

Inventarisatie maken

Wat is inventarisatie?

De inventarisatie van een voorraad of winkel is simpel gezegd het tellen van de voorraad. Maar hier komt natuurlijk veel meer bij kijken. Men kijkt namelijk ook hoeveel de voorraad afwijkt van de administratie. Zo komen zaken zoals diefstal, breuk, etc. boven water. Zo krijgt u een inzicht in de situatie en kunt u inspelen op deze situatie. Hierdoor komt de daadwerkelijke voorraad in de toekomst dichter bij de verwachtte voorraad te liggen.

Wij nemen alles uit handen

Effectief én Efficiënt

Wij Leveren Maatwerk

Het maken van een inventarisatie

Velen denken dat het maken van een inventarisatie enkel het tellen van de voorraad is. Hoewel dit voor een groot deel waar is, is dit niet alles wat er gebeurd. Tijdens het maken van de inventarisatie wordt er gewerkt via een bepaald systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de inventarisatie soepel verloopt. Hierdoor verliest u veel minder tijd.

Een inventarisatie maken: Wat betekent IBT voor u?

Het maken van een inventarisatie is geen gemakkelijke opdracht. Door onze goede systematiek, ons betrokken personeel en onze jarenlange ervaring, krijgt u snel en nauwkeurig uw voorraad op tafel. Vervolgens vergelijken wij deze telling met uw registratie. Zo krijgen wij een inzicht in de huidige situatie. Hierna leveren wij ook een plan van aanpak aan de hand van deze vergelijking. Zo bent u van alles op de hoogte en heeft u inzage in de mogelijke vervolgstappen. Ideaal!

Wat betekent IBT-Groep voor u?

Wij maken een nauwkeurige inventarisatie. Dat beloven wij bij IBT-Groep. Het maken van een inventarisatie is normaal niet alleen een tijdrovende, maar ook een bijzonder lastige klus. Zeker wanneer u dit doet zonder systematiek, enthousiast personeel en ondersteuning van moderne apparatuur. Ons goed getrainde personeel staat altijd voor u klaar en zorgt ervoor dat uw inventarisatie snel, netjes en vooral nauwkeurig gebeurd. Zo bent u verzekerd van een helder en overzichtelijk inzicht in uw voorraad.