Skip to main content

Over Ons

IBT- Groep is van oudsher een familiebedrijf wat al meer dan 35 jaar actief is binnen het Nederlandse en Belgische Retail landschap. Binnen de supermarktbranche hebben we van oorsprong veel ervaring. De laatste jaren heeft ons vakmanschap zich uitgebreid naar diverse andere branches binnen de Retail en Groothandel. Inmiddels inventariseren wij ook steeds vaker bedrijven in de (maak)industrie en logistiek. We zijn actief door de gehele Benelux. Bij veel klanten staan we bekend als ‘IBT’ wat de afkorting is van Inventarisatiebureau Tilburg B.V.

Inventarisatie

Ervaring en passie

Doordat wij door de jaren heen onze dienstverlening hebben uitgebreid en internationaal actief zijn, hebben wij de naam gewijzigd naar IBT-Groep. We zijn bekend als een kwalitatief hoogwaardige partij/partner en streven continu naar een kwalitatieve superieure dienstverlening. Dit resulteert in een portfolio met een diversiteit aan klanten, met wie wij vaak een jarenlange samenwerking hebben waar wij trots op zijn.

Ons Team

Onze echte knappe koppen kunnen wij helaas niet allemaal op de website etaleren. Zij zijn dagelijks het gezicht van de organisatie en ontzorgen onze klanten bij hun voorraadbeheer.

Wanneer u contact met ons op wilt nemen voor meer informatie, dan staan wij u graag te woord.

IBT-Groep | Marcel | General Manager

Marcel

General Manager

Als General Manager is Marcel verantwoordelijk voor alle werkzaamheden van IBT. Hij streeft naar de beste kwaliteit en lost moeiteloos problemen op.

IBT-Groep | Maurits | Manager Operations

Maurits

Manager Operations

Maurits is verantwoordelijk voor een efficiënt verloop van operaties binnen IBT. Daarnaast regelt hij de toevoer van materialen en logistieke acties.

IBT-Groep | Wijnand | Directeur

Wijnand

Directeur

Wijnand is eigenaar van IBT. Ondernemer in hart en nieren. Hij houdt zich binnen het bedrijf voornamelijk bezig met marketing en sales.

Kies voor IBT-Groep

Met al ruim 35 jaar op de teller weet IBT-groep als geen ander hoe het inventariseren van een voorraad het best verloopt. Hierdoor kunnen wij niet alleen de belofte maken dat dit snel en effectief gebeurd, maar ook dat onze tellingen nauwkeurig zijn. Daarnaast geven wij u graag advies over de vervolgstappen. Maar hoe pakken wij het inventariseren van uw voorraad aan?