Skip to main content

Inventarisatie Breda

Inventarisatie voor uw bedrijf in regio Breda?

Heeft u een bedrijf in regio Breda en wilt u dat de inventarisatie tot in de puntjes wordt verzorgd? Kies dan voor IBT-Groep. Met ruim 35 jaar ervaring weten wij u als geen ander te helpen. U krijgt niet alleen een nauwkeurige voorraadtelling, maar ook advies. Wat kunt u het best doen met de bevonden data? Dit weten wij als geen ander. Kortom, heeft u hulp nodig rondom het inventariseren van uw voorraad? Kies voor IBT-groep. Wij helpen u graag.

Wij nemen alles uit handen

Effectief én Efficiënt

Wij Leveren Maatwerk

Wat is inventarisatie?

Inventarisatie wordt vaak gezien als enkel het tellen van de voorraad. Maar natuurlijk komt hier veel meer bij kijken. Bij het inventariseren kijkt men bijvoorbeeld ook hoeveel de voorraad afwijkt van de administratie. Zo komen zaken zoals diefstal, breuk, etc. boven water. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om in te spelen op de situatie, waardoor de daadwerkelijke voorraad in de toekomst dichter bij de verwachtte voorraad ligt. IBT-Groep ziet dit proces dan ook als een compleet pakket waarbij wij inzicht leveren én advies bieden.

Hoe pakken wij voorraadtelling aan?

Wij willen dat de inventarisatie voor uw bedrijf in Breda goed en efficiënt verloopt. Door onze goede systematiek, ons betrokken personeel en onze jarenlange ervaring, krijgt u snel en nauwkeurig uw voorraad op tafel. Wij vergelijking deze telling met uw registratie. Vervolgens leveren wij ook een plan van aanpak aan de hand van deze vergelijking. Zo bent u van alles op de hoogte en heeft u inzage in de mogelijke vervolgstappen. Zo krijgt uw bedrijf in Breda een inventarisatie waar u echt iets aan heeft.

Jarenlange ervaring en passie voor het vak

Wat betekent IBT-Groep voor u?

Een nauwkeurige en vlotte inventarisatie. Dat is wat wij beloven bij IBT-Groep. Het tellen van uw voorraad is normaal een tijdrovende en bijzonder lastige klus. Zeker wanneer u dit doet zonder goede systematiek, enthousiast personeel en ondersteuning van moderne apparatuur. Ons goed getrainde personeel zorgt ervoor dat uw inventarisatie snel, netjes en vooral nauwkeurig gebeurd.

Wanneer u kiest voor een inventarisatie van IBT-groep krijgt u een volledige inventarsatie voor uw bedrijf in Breda. Dit betekent niet alleen de voorraadtelling, maar ook het voor- en nawerk en advies. Wij zorgen er voor dat u precies weet welke vervolgstappen u moet zetten om uw bedrijf naar het volgende niveau te brengen.