inventarisatie Waalwijk

Inventarisatie voor uw bedrijf in regio Waalwijk?

Heeft u een bedrijf in regio Waalwijk en wilt u de inventarisatie hiervan perfect laten doen? Kies dan voor IBT-Groep. Met ruim 35 jaar ervaring weten wij u als geen ander te helpen. U krijgt niet alleen een nauwkeurige voorraadtelling, maar ook helder en concreet advies. Wat kunt u het best doen met de bevonden data? Welke vervolgstappen kunt u het best nemen? Dit zijn vragen waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Kortom, heeft u hulp nodig rondom uw voorraad? Kies voor IBT-groep. Wij helpen u graag.

Inventarisatie, wat is het?

Inventarisatie wordt door velen gezien als het tellen van een voorraad. Natuurlijk ligt het wat complexer. Bij het inventariseren kijkt men bijvoorbeeld ook hoeveel de voorraad afwijkt van de administratie. Zo komen zaken zoals diefstal, breuk, etc. boven water. Zo krijgt u de mogelijkheid om in te spelen op de situatie die boven water komt. Hierdoor zal de de daadwerkelijke voorraad in de toekomst dichter bij de verwachtte voorraad komen te liggen. En dat zorgt direct voor een hogere omzet. IBT-Groep ziet de inventarisatie dan ook als een compleet pakket waarbij wij inzicht leveren én advies bieden.

Inventarisatie door IBT-groep, hoe werkt dat?

Wij willen natuurlijk dat de inventarisatie goed en efficiënt verloopt. Dat is fijn voor ons, maar vooral voor u. Door onze goede systematiek, ons betrokken personeel en onze jarenlange ervaring, krijgt u snel en nauwkeurig uw voorraad op tafel. Vervolgens vergelijken wij deze telling met uw registratie. Tot slot leveren wij ook een plan van aanpak aan de hand van deze vergelijking. Zo bent u van alles op de hoogte en heeft u inzage in de mogelijke vervolgstappen. Op deze manier krijgt uw bedrijf in Waalwijk een inventarisatie waar u echt iets aan heeft.

Wat betekent IBT-Groep voor u?

Een nauwkeurige en vlotte inventarisatie. Dat is wat wij beloven bij IBT-Groep. Het inventariseren van een voorraad is normaal een tijdrovende en bijzonder lastige klus. Zeker wanneer u dit doet zonder goede systematiek, enthousiast personeel en ondersteuning van moderne apparatuur. Ons goed getrainde personeel zorgt ervoor dat uw inventarisatie snel, netjes en vooral nauwkeurig gebeurd.

“Inventarisatie voor uw bedrijf in Waalwijk. Compleet verzorgd”

Onze klanten

Een greep uit onze klanten die naar tevredenheid gebruik maken van onze diensten.

Wij inventariseren voor zowel internationale ketens als voor de lokale ondernemer om de hoek. Zo variëren deze van supermarkten tot bouwmarkten, van fashionretailers tot warenhuizen en van distributiecentra tot tuincentra. Kortom, ongeacht de omvang van het project; wij leveren altijd een accuraat en objectief beeld van de voorraad.

Benieuwd waar IBT u bij kan helpen? Neem dan contact met ons op.