Logistiek Den Bosch

Logistieke dienstverlening in Den Bosch

Heeft u een bedrijf in Den Bosch en zou u uw logistiek willen laten uitbesteden? Dan bent u bij IBT-Groep aan het juiste adres. Logistieke dienstverlening is een proces dat draait om het transporteren via de beste, snelste en goedkoopste manier. Wij organiseren, plannen en besturen de complete goederenstroom. Doordat onze gespecialiseerde medewerkers jarenlange ervaring hebben, doen wij dit zo efficiënt mogelijk. Zónder kwaliteitsverlies. Laat IBT uw logistiek uit handen nemen.

Logistiek op maat

Ieder logistiek proces is anders. Daarom bieden wij logistieke dienstverlening op
maat. Wij kijken naar uw situatie en wensen. Zo kunnen wij zo efficiënt en goedkoop mogelijk te werk gaan. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er geen kwaliteit verloren gaat. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen u helpen in het gehele proces. Van voorraadbeheer tot transport! Bent u benieuwd naar het uitbesteden van uw logistiek in Den Bosch? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Uw logistiek, onze zorg.

U kunnen concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl u tijd, geld en ruimte bespaart? IBT-Groep ontzorgt u graag! Onze logistieke dienstverlening bestaat uit een breed scala aan activiteiten die wij van u kunnen overnemen. Dit in alle fases van het proces. U kunt ons inzetten voor de interne goederenstroom, de voorraadbeheer, distributie, transport en voorraadbeheer. Werkzaamheden die wij zoal uitvoeren zijn:

 • Orderpicking
 • Artikelen (om)labelen
 • Laden en lossen
 • Retourverwerking
 • Inpakwerkzaamheden
 • Cyclisch inventariseren

Waarom logistiek uitbesteden in Den Bosch?

Door de expertise in te schakelen van een logistiek dienstverlener bespaart u vaak een hoop tijd en geld. Een specialist in logistieke dienstverlening houdt zich dagelijks bezig met de goederenstroom van bedrijven. IBT-Groep verzorgd al ruim 35 jaar de logistiek van vele bedrijven. Met deze ervaring helpen wij u graag. IBT-Groep staat voor u klaar, u hoeft alleen maar voor ons te kiezen.

Wat zijn de voordelen?

Uw logistieke proces in Den Bosch laten uitbesteden door IBT-Groep kan heel wat opleveren. Denk aan het op orde brengen van uw retourverwerking. Wist u dat maar liefst 93% van de consumenten ontevreden is met de retourenafhandeling? Wanneer u dit overlaat aan de professionals van IBT, zult u een duidelijke stijging in tevreden klanten zien.

 • Tijd, ruimte en geld besparen
 • Efficiënt met behoud van kwaliteit
 • Professionele blik op uw logistieke proces
 • Zorgeloos focussen op uw kernactiviteiten
 • De beste, snelste en goedkoopste manier

Logistieke dienstverlening in Den Bosch, IBT-Groep regelt het. Compleet verzorgd

Tijd, ruimte en geld besparen in regio Den Bosch? Dan is het verstandig om uw
logistiek uit te besteden aan de professionals van IBT. Zo verloopt uw logistiek niet alleen sneller en secuurder, maar houdt u zelf ook veel tijd over. Wij verzekeren u dat wij u de beste, snelste en goedkoopste manier bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij denken graag met u mee! IBT-Groep ontzorgt u in het logistieke proces.

“Uw voorraad, onze zorg.”