Logistiek dienstverlener Tilburg

Logistiek dienstverlener, wat is het?

Als logistiek dienstverlener zorgen wij voor het complete logistieke proces. Denk hierbij aan het organiseren, plannen en besturen van de goederenstroom. Dit zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit die u levert. Naast het transport verzorgen wij ook de kleine dingen. Denk hierbij onder andere aan kwaliteitscontroles. Ook invoerrechten en uitvoerbeperkingen zijn deel van onze dienst. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw producten zo snel en goedkoop mogelijk bij de klant terecht komen.

Waarom uw logistiek laten verzorgen door een specialist?

Producten raken altijd in en uit de mode, hierdoor veranderd het assortiment continue. Ook de klanten en hun gedrag veranderen, hun interesses verbreden of versmallen juist. Om uw winkel zo goed mogelijk af te stemmen op uw klanten zult u uw winkelinrichting eens in de zoveel tijd moeten aanpassen zodat deze met de tijd meegaat. Door uw winkelinrichting af te stemmen aan het klantgedrag, zorgt u voor een grotere omzet. Wanneer u de juiste producten op de juiste plaats zet, zult u merken dat uw klanten een product sneller kopen dan wanneer deze ergens anders te vinden is. Een goede inrichting van uw winkel zorgt dus voor een hogere omzet.

Waarom kiezen voor IBT-groep?

Zoekt u een logistiek dienstverlener in Tilburg en omstreken? Al meer dan 35 jaar zijn wij actief binnen het Nederlandse en Belgische retaillandschap. Hierdoor hebben wij een brede ervaring en werken wij efficiënt en snel. Wij zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te richten op het logistiek proces. Zo zorgt de kwaliteit die wij leveren ervoor dat u uw kwaliteit kunt leveren.
Heeft u verder nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

“Uw voorraad, onze zorg.”