Logistieke dienstverlening

Logistieke dienstverlening, verzorgd door IBT

Merkt u dat uw logistiek proces beter kan? Kijk dan eens naar de optie omtrent logistieke dienstverlening. Logistiek dienstverleners zijn opgeleid om de processen en onderdelen van de logistiek direct op te pakken en deze haarfijn uit te voeren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken. Met 35 jaar ervaring belooft IBT u een logistiek proces dat werkt.

Logistieke dienstverlening, wat is het?

Volgens wikipedia: “Logistiek is de leer van het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van de goederenstroom vanaf de ontwikkeling en inkoop van een product, via productie en distributie naar de eindafnemer.” Een hele mond vol…

Volgens IBT: “Het transporteren van een product via de beste, snelste en goedkoopste manier, van A naar B.”

Als logistieke dienstverlener zorgen wij voor het complete logistieke proces. Wij organiseren, plannen en besturen de complete goederenstroom. Een specialist doet dit eenvoudig, zonder dat dit ten koste gaat van uw kwaliteit. Naast het transport verzorgen wij ook de kleine dingen. Denk hierbij aan kwaliteitscontroles.

Daarnaast regelen wij ook invoerrechten en uitvoerbeperkingen. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw product zo snel en goedkoop mogelijk bij de klant terecht komt. Dit zonder dat u hier zelf naar om hoeft te kijken. Zo bent u verzekerd van een goed georganiseerde goederenstroom zonder dat u ook maar een hand hoeft uit te steken.

Logistiek personeel nodig?

Zoekt u logistiek personeel voor uw bedrijf? IBT Logistiek levert ervaren en flexibel logistiek personeel. Kortom, onze werknemers zijn inzetbaar voor diverse logistieke taken. 

Waarvoor kunt u Logistieke dienstverlening inzetten?

  • orderpicken
  • (om) labelen artikelen
  • laden en lossen
  • retouren verwerking
  • inpakwerkzaamheden
  • cyclisch inventariseren
  • overige voorkomende werkzaamheden

Onze gemotiveerde medewerkers werken onder leiding van uw eigen personeel, of onder toezicht van onze ervaren teamleider(s). Heeft u nog vragen? Aarzel niet en neem hier onder contact met ons op!

Plannen, organiseren en besturen.

Waarom uw logistiek laten verzorgen door een specialist?

Door de expertise in te schakelen van een logistiek dienstverlener bespaart u vaak een hoop tijd en geld. Een specialist in logistieke dienstverlening houdt zich dagelijks bezig met de goederenstroom van bedrijven. Denk hierbij aan het gehele logistieke proces. Zowel van inkoop tot ontwikkeling als van productie tot transport.

Tijd, ruimte én geld besparen. Mooier kan het niet.

IBT-groep kent de logistieke wereld als geen ander. Zo zorgen wij ervoor dat we uw logistieke proces optimaliseren. Wij voeren uw transport namelijk op een veel snellere en efficiëntere manier uit. U hoeft zich totaal geen zorgen meer te maken over alle stappen die bij de logistiek komen kijken. Alles wordt compleet verzorgt, van A tot Z. Zo bespaart u tijd, ruimte en geld. Dit kunt u weer aan andere belangrijke zaken besteden. Kortom, wilt u uw logistiek op orde? Kies voor IBT-groep.

Wat voor logistiek dienstverlener heeft u nodig?

Er zijn in principe 3 soorten logistiek dienstverleners. Vervoerders, expediteurs en physical distributors. Door de verschillende soorten logistiek dienstverleners is het soms verwarrend waar u eigenlijk mee te maken heeft en wat u kunt verwachten. Het is daarom belangrijk te weten wat elke dienstverlener doet en welke u nodig hebt.

 

DE VERVOERDER

Een vervoerder is een bedrijf dat het transport van uw goederen uitvoert. Zij verzorgen vaak enkel het transport van A naar B.

DE EXPEDITEUR

De expediteur voert het transport niet zelf uit, maar bemiddelt slechts tussen u en de vervoerder.

DE PHYSICAL DISTRIBUTOR

De physical distributor biedt een breed scala aan logistieke diensten. Denk hierbij niet alleen aan vervoer, maar ook aan de opslag en distributie van goederen.

Waarom kiezen voor IBT-groep?

Zoekt u een logistiek dienstverlener? Kies dan voor IBT-groep. Al meer dan 35 jaar zijn wij actief binnen het Nederlandse en Belgische retaillandschap. Door onze brede ervaring werken wij secuur en snel. Op die manier hoeft u zich niet druk te maken over het logistiek proces. Zo zorgt de kwaliteit die wij leveren ervoor dat u uw kwaliteit kunt leveren. Wel zo fijn toch?
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

“Uw logistiek, onze zorg.”