Logistieke dienstverlening

Logistieke dienstverlening, verzorgd door IBT

Uw logistieke proces compleet op orde? IBT regelt het. Logistieke dienstverlening is een proces wat draait om het transporteren van een product via de beste, snelste en goedkoopste manier. Om de logistiek netjes op orde te hebben, is het verstandig de logistiek uit te besteden aan professionals. Zo verloopt uw transport sneller en secuurder. Met 35 jaar ervaring belooft IBT logistieke dienstverlening als geen ander. Alles wordt compleet verzorgd, van A tot Z. Klaar om tijd, ruimte én geld te besparen? Aarzel niet, en neem contact met ons op.

Voordelen uitbesteden Logistiek

Wanneer u kiest voor logistieke dienstverlening van IBT kunt u zich richten op uw eigen kwaliteiten. De logistiek wordt volledig verzorgd door onze specialisten. Logistiek dienstverleners zijn niet alleen sneller, maar ook secuurder dan wanneer men de logistiek zelf verzorgd. Een goed verzorgde logistiek betekent een heldere informatiestroom en hierdoor een accuraat overzicht van uw situatie.

 • Zorgeloos focussen op uw kwaliteiten.
 • Secuurder informatiebeheer.
 • Efficiënter dan wanneer men het zelf doet.

Plannen, organiseren en besturen.

Logistiek personeel nodig?

Zoekt u logistiek personeel voor uw bedrijf? IBT Logistiek levert ervaren en flexibel logistiek personeel. Kortom, onze werknemers zijn inzetbaar voor diverse logistieke taken.

Er zijn in principe 3 logistiek dienstverleners. Vervoerders, expediteurs en physical distributors. Door de verschillende soorten logistiek dienstverleners is het soms verwarrend waar u eigenlijk mee te maken heeft en wat u kunt verwachten. Het is daarom belangrijk om te weten wat elke dienstverlener doet en welke u nodig hebt.

Waarvoor kunt u logistieke dienstverlening inzetten?

Onze gemotiveerde werknemers werken onder leiding van uw eigen personeel, of onder toezicht van onze eigen teamleider(s). De logistiek dienstverleners zijn inzetbaar voor diverse logistieke taken.

 • Orderpicken
 • (Om) labelen artikelen
 • Laden en lossen
 • Retouren verwerken
 • Inpakwerkzaamheden
 • Cyclisch inventariseren
 • Overige voorkomende werkzaamheden

Kies voor efficiëntie, kies voor IBT.

Logistieke dienstverlening door IBT

Wanneer u uw logistieke dienstverlening uitbesteedt aan IBT betekent efficiëntie, overzicht en kwaliteit. Wij zien logistiek als een proces; het transporteren van een product via de beste, snelste en goedkoopste manier, van A naar B. Wij organiseren, plannen en besturen de complete goederenstroom. Ook regelen wij invoerrechten en uitvoerbeperkingen. Bent u klaar voor een volledig verzorgde logistiek van kwaliteit? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Logistieke dienstverlening door heel Nederland

Al meer dan 35 jaar zijn wij actief binnen het Nederlandse en Belgische retail landschap. Wij zorgen ervoor dat uw product zo snel en goedkoop mogelijk bij de klant terecht komt. Ook bij u in de buurt kunt u gebruik maken van onze professionele service. Regio’s waar wij graag komen zijn bijvoorbeeld:

 • Breda
 • Eindhoven
 • Den Bosch
 • Tilburg

Uw logistiek uitbesteden? Kies voor IBT.

U niet meer druk hoeven maken over het logistieke proces? Wij nemen de logistieke dienstverlening graag uit handen. Zo zorgt de kwaliteit die wij leveren ervoor dat u uw kwaliteit kunt leveren. Wel zo fijn, toch?

Wilt u uw logistiek volledig op orde? Kies voor IBT-groep. Heeft u nog vragen? Neem snel contact met ons op. Wij helpen u graag!

“Uw logistiek, onze zorg.”