Skip to main content

Voorraadtelling

Voorraadtelling, wat is het?

Een voorraadtelling wordt ook wel een voorraadinventarisatie genoemd, of in de volksmond “het balansen van de voorraad”. Tijdens het inventariseren van een voorraad worden de producten handmatig geteld, hierdoor krijg je een accuraat beeld van de huidige bedrijfsvoorraad.

Wij nemen alles uit handen

Effectief én Efficiënt

Wij Leveren Maatwerk

Zelf de bedrijfsvoorraad tellen

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om zelf uw voorraad te tellen. Maar in de praktijk zien we vaak dat inventariseren met eigen personeel meer tijd in beslag neemt, en dus meer geld kost. Bovendien leidt het vaak tot kwalitatief minder goede inventarisaties, omdat niet iedereen optimaal betrokken is bij het proces.

Voorraadtelling door een specialist

Bedrijven besteden steeds vaker het tellen van voorraden uit. Dit komt doordat de voorraadposities en assortimenten groter worden. Het belang van een accurate voorraad wordt hierdoor steeds belangrijker. Omni-channel en de steeds maar kritischer wordende klant zijn hier een belangrijke oorzaak van.

Uw voorraad, onze zorg

Een voorraadtelling door inventarisatiebureau Tilburg

IBT Groep is een dienstverlener op het gebied van oa. voorraadinventarisaties, winkelinrichting en service merchandising. Sinds ruim 35 jaar zijn wij actief op het gebied van inventarisaties van voorraden. Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé specialist als het gaat om voorraadtellingen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan hier onder contact met ons op.