Zonnepanelen laten monteren?

Laat ons uw zonnepanelen monteren

In Nederland zijn zonnepanelen zijn niet meer weg te denken. Zoekt u ondersteuning bij de montage van zonnepanelen? Ons ervaren personeel helpt u graag bij deze klus!

Wij werken voornamelijk voor grote projecten. Denk bijvoorbeeld aan de plaatsing van zonnepanelen op het dak van een bedrijfspand.

Waar installeren wij zonnepanelen?

  • Bedrijfspanden
  • Vakantieparken
  • Bungalowparken
  • Boerderijen
  • En meer…

Vakkundige installatie

Het installeren van zonnepanelen is een specialistische klus. Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van zonnepanelen op diverse locaties. Daarnaast beschikt ons personeel over een VCA-certificering en basis opleiding Elektrotechniek.  Kortom, wilt u uw zonnepanelen vakkundig laten plaatsen? Ibt helpt u graag verder.

Let op!

Wij leveren geen zonnepanelen. U zoekt dus zelf de geschikte materialen. Ons personeel gebruikt u om de panelen te plaatsen en installeren.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Door het opwekken van groene energie draagt uw bedrijf positief bij aan het milieu. Daarnaast levert u met deze panalen ook jaarlijks een hoeveelheid stroom terug aan het “net”. Wanneer u zonnepanelen laat monteren, leveren deze op de lange termijn dus meer geld op. Kortom, of u nu graag verantwoord wilt ondernemen of interesse heeft in de financiële voordelen; zonnepanelen zijn een goed idee!

Montage zonnepanelen bedrijfspanden & vakantieparken

Wilt u uw bedrijfspand of vakantiepark voorzien van duurzame stroom? Dan is het wellicht een idee om uw park te voorzien van zonnepanelen. Wij installeren de panelen op bijvoorbeeld het dak / de daken van de vakantiehuisjes.

“Dé specialist in montage.”

IBT monteert uw wensen

Al met al maakt het voor IBT niet uit wat u voor ogen heeft. Of het nu gaat om zonnepanelen of verlichting, lockers of uw inrichting. De omvang van het project maakt niets uit. IBT monteert AL uw wensen. Wilt u meer weten? Stel uw vraag hier.

  • Marcel
    Marcel General Manager    “Laat uw zonnepanelen vakkundig monteren.”